WE HELP EXPLAIN ENGINEERING

XKP visual engineers is een visualisatiebureau, we brengen de wereld ontworpen door ingenieurs in beeld. Sinds 2006 maken we visualisaties die zaken helder uitleggen.

Bij elk project, ontwerp of proces moet er gecommuniceerd worden. Als engineers weten we echter dat de informatie die gedeeld moeten worden vaak inhoudelijk technisch en complex is. Daarnaast spreekt niet iedereen dezelfde vaktaal en is er vaak vertaling nodig. Dit is precies wat onze visualisaties doen. We laten dingen zien door ze een heldere grafische vorm te geven. 

Techniek en het werken met digitale media zijn onze basis. We volgen de ontwikkelingen op beide vlakken en experimenteren constant met het combineren ervan bij het maken van onze beelden. De koppeling van deze disciplines zorgt voor een heldere vertaalslag van idee tot beeld.

Ons bureau is gevestigd op de negende verdieping van kantoorgebouw de Leuve in Rotterdam. Op zoek naar frisse ideeën of benieuwd naar het uitzicht? Een creatieve sessie bij ons op kantoor zorgt voor beide!

Maarten Krijger

Maarten Krijger

chief business engineer

Maarten Krijger - LinkedIN
Rob Pruiksma

Rob Pruiksma

chief creative engineer

Rob Pruiksma - LinkedIN
Rutger den Hartog

Rutger den Hartog

sales engineer

Rutger den Hartog - LinkedIN
Tristan Algera

Tristan Algera

sales engineer maritime

Tristan Algera - LinkedIN